Benalmadena - Benal Beach - LejlighedBenalmadena - Benal Beach - Lejlighed
Avenida del Parque, 3
29630 Benalmádena
Málaga

Google Maps

Denne lejlighed på ca. 50 m2 ligger sydvendt på 6. etage i det meget populære kompleks Benal Beach i Benalmádena Costa (Málaga) med fantastisk udsigt over Middelhavet. Lejligheden har en dejlig sydvendt terrasse og er fuldt møbleret med moderne møbler.
Lejligheden er blevet ny renoveret i foråret 2014.
Lejligheden er rullestols-venlig med sliske, der er elevator og adgang til have og pool. Det er ikke nødvendigt at leje bil da lejligheden kun ligger ganske få meter busholdeplads, supermarked, restauranter, park, barer, banker, posthus, forlystelsesparker.
Afstand til stranden er ca. 50 m og lystbådehavnen (Puerto Marina i Benalmádena Costa) er ca. 1 km. Ca. 1.500 m væk er der nærbanetog til Málaga og Fuengirola i den hyggelige by Arroyo de la Miel.

Lejligheden er ca. 50 m2, der er 1 soveværelse med plads til 2 personer, 1 badeværelse, stue med sovesofa til 2 børn, TV, WIFI (mod betaling) - der er dog områder i komplekset hvor Wifi er gratis), aircondition med kold og varm luft, køkken med køleskab, lille fryser, mikroovn, vitrokeramisk plade, kaffemaskine, brødrister, vandvarmer samt vaskemaskine.
Der er sengetøj og håndklæder til 4 personer. Der er desuden strygebrædt, strygejern og hårtørrer.

I komplekset er der store pool områder med vand rutchebaner og pool bar.

Der er 24 timers reception.

Ved elektricitets forbrug over 25€ om ugen, vil der være et tillæg.

Lejligheden indeholder følgende:Priser
periodeDato fraDato tilPris pr. ugePris pr. dagMinimum dageTilbage til oversigt